Lloguer d'apartaments Pepita Bandert

Apartaments a Cambrils, Costa Daurada

CAMBRILS

Poble pesquer, amb platges de fina i daurada sorra ideal per a famílies

CAMBRILS, LA VILA MARINERA DE LA COSTA DAURADA

Els pobles de la Costa Daurada estan oberts a tots els vents. Com una vila marinera, senzilla, laboriosa, oberta i cordial, Cambrils ha conjugat de forma harmoniosa les influències que ens han fet arribar tots aquells que han volgut venir, de dins i de fora del país, amb les arrels de la nostra pròpia cultura, nascuda d'un clima suau i càlid que convida a la tolerància, la qual cosa la converteix en un lloc ideal per viure, per treballar, per visitar i per gaudir.

Qualitat i bon tracte són dos dels atributs més destacats de la nostra oferta.

El turista que visita Cambrils gaudeix del sol i platja però també amb la cultura i la gastronomia, les tradicions, l'esport, que es pot practicar tot l'any, així com l'oferta complementària de l'entorn. < / p >

Cambrils està situat al cor de la Costa Daurada, un dels principals destinacions turístiques de Catalunya. La proximitat amb la Tarragona romana, el Reus modernista, Salou, la Pineda, el Priorat o les rutes del Cister, fan de Cambrils un lloc immillorable per passar les seves vacances.

Vingui a gaudir de Cambrils allotjant-se en els nostres apartaments al costat del mar.

SITUACIÓ

PORT AVENTURA & GOLF

Port Aventura és el parc temàtic situat a la Costa Daurada i obert per a totes les edats. Pugi la seva adrenalina al Dragon Khan o Furious Bacus o deixi que els seus fills s'ho passin d'allò més bé a Sésamo Aventura.

BARCELONA

La ciutat més cosmopolita de la Mediterrània, a poc més d'1 hora en cotxe de Cambrils, li ofereix una oferta d'oci i cultura inigualable. Descobreixi el geni Gaudí, gaudeixi de les zones comercials o acudiu al Camp Nou i visiti la casa d'un dels clubs de futbol més llorejats.

PRIORAT

Terra del vi per excel·lència. Visiteu els nombrosos cellers que obriran les seves portes perquè conegui les seves instal·lacions i degusti la gastronomia de la zona acompanyada, com no, per vins reconeguts mundialment.

DELTA DE L'EBRE

El Delta de l'Ebre li ofereix un entorn natural únic i singular. Els seus 320km2 de superfície li ofereix una enorme diversitat de flora i fauna que contrasta amb una gran producció agrícola. Per afavorir la seva protecció el 1983 es va constituir com a Parc Natural del Delta de l'Ebre.

TARRAGONA

L'antiga Roma flueix en cada carrer i en cada pedra de la seva muralla, el seu amfiteatre o la seva necròpolis. No pot deixar de visitar-la i comprendre perquè ostenta el títol de Patrimoni de la Humanitat concedida per la Unesco.

REUS

La ciutat més comercial de la Costa Daurada. Podrà recórrer els seus bulliciosos carrers abarrotats de comerços, des de familiars de llarga tradició a la ciutat com les marques més actuals del moment. A més, Reus és bressol del cèlebre arquitecte Gaudí, i el modernisme impregna molts dels edificis de la ciutat.

NEWSLETTER

Rebi al seu correu electrònic les nostres ofertes i promocions

SEGUIU-NOS A LES XARXES SOCIALS

Segueixi'ns i aconseguirà ofertes exclusives